Bjørka 20 år

Stiftelsen Bjørka feirer 20 år som kunstnerdrevet verksted for fotografi, og inviterer til jubileumsfest 14. september kl. 17 – 23 på Fotogalleriet, Møllergata 34 med visning av medlemmenes arbeider og lansering av gratis jubileumsavis: Uncertain States / Scandinavia.

Program:
I dagene før jubileet vil vi henge opp plakater med medlemmenes bilder på utvalgte offentlige steder. Dette fungerer både som en slags utstilling og som annonsering av jubileumsfesten på fotogalleriet. På jubileumsfesten kan alle plakatene sees samlet.

Åpent hus 17 – 23 – velkommen!

Taler og presentasjon av avis på Fotogalleriet 14. september kl. 1 (avisen er tilgjengelig i hele åpningstiden)  

Arrangementet er en del av Fotogalleriets program på Oslo Kulturnatt som også inkluderer en utstilling av Petrine Vinje og Fotobokfestival Oslo. Bjørkas jubileum er støttet av Oslo Kommune. 

  /  Permalink  /  

VERKSTED FOR KAMERABASERT KUNST